MARDİN / DARGEÇİT - DARGEÇİT MEVLANA ANAOKULU

YIL SONU GÖSTERİ VE OKUL YARARINA KERMES

"Seni senden çok sevdiğine inanacağın tek insan"

Annelerimizin anneler gününü kutlarız.

Nis

Kütüphaneler haftası kapsamında okulumuz tarafından Dargeçit 100. Yıl Halk Kütüphanesine gezi düzenlendi.

Ock

Dönem sonu faaliyet etkinliğinde 4/A sınıfı öğrencileri En sevdiğini paylaş etkinliğinde sevdikleri oyuncakları getirerek arkadaşlarına anlattılar. Ardından oyuncaklarını paylaşarak etkinliği tamamladılar.

Ock

Vatan ve millet sevgisini kazandırmak üzere ilçe jandarma komutanlığına gezi düzenledik.

Ock

öğrencilerimize vatan ve millet sevgisi kazandırmak üzere ilçe jandarma komutanlığına  gezi düzenledik

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında hikaye okuma etkinliğimiz

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz kuklaları konuşturarak yeni kelimeler öğrendiler.

Ara

Veli katılımıyla pizza yapmayı öğrenen öğrencilerimiz kendi yaptıkları pizzaları severek yediler. Katılımından dolayı velimize teşekkür ederiz.