MARDİN / DARGEÇİT - DARGEÇİT MEVLANA ANAOKULU

May

Trafik Haftası kapsamında İlçe Emniyet Amirliği Trafik Şube personelleri çocuklara trafikte uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme çalışması yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimiz muhteşem illüzyon gösterisiyle çok eğlendiler. İllüzyon gösterisini organize eden Büşra öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem öncesinde, deprem anında ve depremden sonra ne yapılması gerektiği hakkında  bilgi verildi. Daha sonra okul genelinde deprem tatbikatı yapıldı.

Ock

Okulumuz sabah ve öğlen grubuna itfaiye ekipleri tarafından yangın anında yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi. Daha sonra öğrencilerle beraber yangın tatbikatı yapıldı.

Ock

Okulumuz sabah ve öğlen gruplarına trafik polisi tarafından eğitim verildi.Hepsi birer trafik dedektifi oldular.

May

Yıl sonu gösterimizi düzenleyerek öğrencilerimizin toplum karşısına çıkabilme cesareti göstermesine katkı sağlarken eğlenceli bir gün geçirmelerine fırsat tanımış olduk.